Ultimate sequence

$seq="ACTCGTTATGATATTTTTTTTGAACGTGAAAATACTTTTCGTGCTATGGAAGGACTCGTTATCGTGAAGTTGAACGTTCTGAATGTATGCCTCTTGAAATGGAAAATACTCATTGTTTATCTGAAATTTGAATGGGAATTTTATCTACAATGTTTTATTCTTACAGAACATTAAATTGTGTTATGTTTCATTTCACATTTTAGTAGTTTTTTCAGTGAAAGCTTGAAAACCACCAAGAAGAAAAGCTGGTATGCGTAGCTATGTATATATAAAATTAGATTTTCCACAAAAAATGATCTGATAAACCTTCTCTGTTGGCTCCAAGTATAAGTACGAAAAGAAATACGTTCCCAAGAATTAGCTTCATGAGTAAGAAGAAAAGCTGGTATGCGTAGCTATGTATATATAAAATTAGATTTTCCACAAAAAATGATCTGATA";
#$seq=reverse $seq;$seq=~tr/ACTG/TGAC/;
$seq=~s/T/U/g;
my %AA1 = ('UUU','F','UUC','F','UUA','L','UUG','L','UCU','S','UCC','S','UCA','S','UCG','S','UAU','Y','UAC','Y','UAA','*','UAG','*','UGU','C','UGC','C','UGA','*','UGG','W','CUU','L','CUC','L','CUA','L','CUG','L','CCU','P','CCC','P','CCA','P','CCG','P','CAU','H','CAC','H','CAA','Q','CAG','Q','CGU','R','CGC','R','CGA','R','CGG','R','AUU','I','AUC','I','AUA','I','AUG','M','ACU','T','ACC','T','ACA','T','ACG','T','AAU','N','AAC','N','AAA','K','AAG','K','AGU','S','AGC','S','AGA','R','AGG','R','GUU','V','GUC','V','GUA','V','GUG','V','GCU','A','GCC','A','GCA','A','GCG','A','GAU','D','GAC','D','GAA','E','GAG','E','GGU','G','GGC','G','GGA','G','GGG','G');
#for($n=0;$n<length($seq);$n+=3){
#$p.=$AA1{substr($seq,$n,3)};
#}
#print $p;
@codon = $seq =~ m/.../g;
foreach(@codon){$p.=$AA1{$_}};
print $p;